Szögker Kft. Üzletünk

PESTERZSÉBET

  • cím: 1202 Budapest, Jókai Mór u. 82.
  • telefon: +36 1 421-4444
  • e-mail: szogker@szogker.hu

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7:15 - 16:00, Szombat: 8:00 - 13:00
Az üzlet előtti útszakaszon illetve a környező utcákban sok ingyenes parkolóhely van.

Amit rólunk tudni lehet

A társaság megalakulása óta – 1986-tól, mint egyéni cég – kiskereskedelmi keretek között értékesít csavarokat, szegeket és más kötőelemeket.

A családi vállalkozás 1991-től bővítette profilját a következő főbb termékcsoportokkal:biztonsági zárak és vasalatok, kapugörgők, rögzítés technikai cikkek, bútorfogantyúk és - vasalatok, ipari célú szerszámok és anyagok, kéziszerszámok, elektromos kisgépek, vágókorongok és csiszolóanyagok stb. Ma már 81 árufőcsoportba foglaljuk össze a kb. 40.000 cikket, és ezzel a kínálattal folytatunk szolgáltatás-típusú kiskereskedelmet.

szögker pesterzsébeti üzlet
szögker pesterzsébeti üzlet

Pesterzsébeten bővítettük az alapterületet és az eladói létszámot, így egyre szélesebb vevőkörünk él a szakszerű, közvetlen kiszolgálói és rendelés-felvételi rendszerünk előnyeivel.

Forgalmazott termékeink választéka – az elmúlt évek tapasztalatai alapján – adja a garanciát a jó, használható minőségű áruk kínálatához. Kereskedelmi tevékenységünk fő iránya a kis- és középvállalatok, néhány országos vállalat és természetesen a helyi lakosság keresletének maradéktalan kielégítése.

Alkalmazottaink szakismerete és gyakorlata, valamint árukészletünk, illetve annak választéka, közvetlen beszállítói kapcsolataink nagyban elősegítik az egyre szélesedő vevőkör igényeinek teljes körű és szakszerű kiszolgálását.

Várjuk a kedves vásárlók érdeklődését és megrendelését telefonon, e-mailen és a webáruházon keresztül. Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy meggyőződjön széles választékunkról.

szögker csoportkép

MI VÁRJA ÖNT, HA ELJÖN AZ ÜZLETÜNKBE?
TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT